06-12-13

Inschrijving bouillonnante

Om middernacht begon de inschrijving voor la bouillonnante van 3 mei 2014. Ik zat gemotiveerd achter mijn laptop , maar was eraan voor de moeite. Geen doorkomen aan. Server down, time out. Om half één gaf ik er de brui aan en kroop onder de dons. Ik liet de nacht maar voor de sint.

's ochtends om half zes is dan toch gelukt. Samen met mijn kompaan Sander zal ik deze mooie wedstrijd voor het eerst kunnen lopen. Ongelooflijk hoe populair traillopen wel is geworden de laatste jaren. Het is nu 11 uur en alles is al volzet. Enkel op de 13 km is er nog plaats.

Afspraak op 3 mei.


Commentaren

Super, nu enkel nog maar kiezen tussen 35km of 56 km. Haha!

Gepost door: Sander Boom | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

Voor mij zal het 35 worden. Je zou beter ook eens iets schrijven ipv juist commentaren te posten. Uw fans staan in de kou.

Gepost door: Frank | 09-12-13

het was idd wel zweten om ingeschreven te geraken hé :-) Ik doe de 24 km mee, twijfelde nog even over de 35 km maar gelet op het feit dat het dan nog een 8 weken is tot de Mont Blanc Marathon, ga ik nog niet te veel risico's pakken. Twee weken voor Bouillonnante doe ik een marathon mee (Zeeuws-Vlaanderen, als training op uithouding) en dat vergt ook wel wat hersteltijd.

Gepost door: Ruth | 10-12-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Ruth, welkom. Ik sta te twijfelen voor de 56km, maar we zullen zien.

Frank, mijn verhaal staat on-line. Net ingeschreven voor de team trail van Nisramont. Dan MOET je bij mij blijven!
Of ik bij jou...

Gepost door: Sander Boom | 11-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.