19-02-14

Zondag

Zondag moeten we nog eens uit onze pijp komen. Ik heb al een paar weken last van mjn knie en ik heb de indruk dat het niet meteen verbetert. We gaan ons toch niet laten kennen en we gaan er zondag een lange training van maken. 35 km staat er op het programma in Lasne en omliggende bossen.

Nog een goede vier maanden scheiden ons van de mont blanc marathon. Het wordt dus tijd om een beetje te wennen aan de afstand. Voor mijn trailmaat, Sander, is dat allemaal geen probleem, maar ik heb nog nooit langer dan 30 km gelopen. En dan nog. Die dag heb ik de laatste 10 km evenveel gestapt als gelopen.

Als ik zondag samen met Sander de 35 km rond maak, zal ik dus blij zijn. Het verslag volgt begin volgende week. Spannend !

Ik heb trouwens een leuke website gevonden met trailfoto's. De titel van de website is wat vreemd, maar de content is dat allerminst.

http://www.trailporn.com/

Commentaren

Om 8h00 zal ik aanbellen bij mijn trailbuddy, de rest wordt geschiedenis.

Lange training. We zullen starten aan 9 km per uur. Ondertussen de krant lezen, koffietje drinken. Als we ons na 25 km nog lopen vervelen, lopen we de de volgende 7 km aan 10 km per uur. En wie weet de laatste nog iets sneller.

Gepost door: Sander Boom | 20-02-14

Reageren op dit commentaar

It's a deal !!!

Gepost door: Frank | 20-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.