23-02-14

Trail de la mazerine volgens Frank

Het is voorbij. We hebben onze trail tot een goed einde gebracht. En dankzij Sander ben ik voor het eerst heelhuids aan de aankomst geraakt. We hebben quasi constant een tempo van 9 per uur gelopen, wat in het begin nogal saai is, maar naarmate de wedstrijd vordert wordt het alsmaar minder saai.

Het parcours was gewoon prachtig. Lasne en omstreken wordt gekenmerkt door armtierige stulpjes van Waals OCMW volk. De miserie die je daar tegenkomt, het heeft geen naam. Sommige tennisvelden en zwembaden lager er echt niet zo goed bij.

Het was een echte trail. Je kan gerust zeggen dat het 99 % onverhard is. Ik denk dat deze wedstrijd een vaste plaats gaat krijgen in de agenda van het 'Road to Chamonix' clubje.

Binnen twee weken lopen we 36 km in Chimay. Benieuwd of ik dan nog steeds zo rustig ga kunnen blijven. Ik zie het al helemaal zitten.

Commentaren

Hoi Frank,

Ik weet niet welke afstand je zondag gelopen hebt, maar ik vermoed dat het de 35km. zal geweest zijn.
Ik heb de trail van 62km. gelopen en daar kwam ik zeker geen zoals jij het schrijft: armtierig stulpjes van Waals OCMW. volk tegen. Ik denk dat deze streek juist de rijkste provincie is van Wallonië. Ik heb echt genoten van het parcours met: zijn mooie vergezichten, het meer van Genval, het kasteel van La Hulpe ( prachtig domein) de pittoreske dorpjes met allen hun aparte kerktoren en het zicht op de LEEUW VAN WATERLOO. Hier is nog plaats genoeg om de slag van Waterloo te herbeleven.
Na de trail heb ik trouwens een Waterloo gedronken.
En ik ben tevreden naar huis gereden.
Voor de rest wens ik jou nog veel succes met het lopen en vooral veel plezier in het lopen.

Polle.

Gepost door: celis paul | 24-02-14

Reageren op dit commentaar

Dag Polle,

Euh, het was cynisch bedoeld, nietwaar. Het was inderdaad prachtig in het Waalse Sint-Martens-Latem. Wij waren eveneens in de zevende hemel en komen volgend jaar zonder fout terug.

Wij hebben inderdaad de 35 gedaan en hopen volgend jaar al fluitend de 62 te kunnen doen.

Ciao,

Frank

Gepost door: Frank | 25-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.