07-03-14

Chimay grand cru

Binnen twee dagen zitten Sander en ik rond dit uur (het is nu 8 uur 's ochtends) in de auto richting Chimay. Een nieuwe stap op de weg richting Chamonix. Ik ben nu al 4 maanden aan het trainen en alles verloopt naar wens. De pijn in mijn knie is voorlopig onder controle. Maar ik voel dat ik het rustig aan moet blijven doen.

Enkele statistieken : ik heb dit jaar al 440.53 kilometer gelopen. 37 activiteiten zijn dat en ik heb al 3877 meter bergop gelopen. Toch leuk zo'n GPS horloge. Al zit er toch en zeker foutenmarge op. Ik ga bijna elke middag lopen op het werk (letterlijk dan). Ik vertrek en stop altijd op dezelfde plaats (op een paar meter na) en de afstand is nooit dezelfde. Meestal is het ongeveer 11.9 km. Maar het is al 11.74 geweest en ook al 11.99. Er zit dus wat speling op. Verder heb ik nog een klein euvel opgemerkt met mijn forerunner 10. De batterij gaat maar 5 uur mee als hij aan GPS'en is. Het gebeurt niet vaak dat ik langer dan 5 uur loop, maar het zou mij erg verbazen als ik straks in Chamonix na vijf uur al in de kantine zit.

Ik sta dus voor een dilemma. Gelukkig ben ik binnen 6 weken jarig. Onschuldig

Nog even meegeven voor de supportersbussen : we gaan zondag naar Chimay, op 29 maart lopen we in Nisramont en op 13 april in Spa. Verder gaan we voorlopig nog niet kijken.

U hoort nog van ons.

De commentaren zijn gesloten.