08-04-14

Rust dringt zich op

Gisterenavond was ik alleen thuis. Zoonlief bij schoonmama en vrouwlief weg met het werk. Uitstekend moment om er nog eens in te vliegen en op de piste wat interval te gaan doen. Mijn idee was om naar het park van Aalst te lopen (6 km ) om daarna wat te stretchen en vervolgens 4 keer 1000 te lopen op de piste en daarna terug naar huis te joggen. Alles ging goed tot ik aan die interval begon. OK, ik heb de lat misschien wat hoog gelegd. Ik wilde mijn 1000den lopen in 3"20. En mijn achillespees deed al pijn. Maar ben ik mezelf daar tegengekomen dat gene naam heeft, zeg.

Na 800 meter in 2"35 heb ik er de brui aan gegeven. Ik voel dat mijn lichaam moe is. Plots kom ik tot de vaststelling dat ik sinds kort nog nooit verder dan 30 km heb gelopen. Nu heb ik dat op 6 weken tijd drie keer gedaan. En zondag is het weer van datte met Spa-Olne. Deze jongen moet dringend rusten en energie bijtanken. Binnenkort ook eens mijn bloed laten controleren. Ik heb wat supplementen besteld bij Etixx : Chondro Gluco 1500 , Iron AA Chelaat en Multimax.

We gaan ook graag eens naar de Rozebroeken in Gent. Daar kan ik een heet en superkoud bad afwisselen om mijn benen te laten recupereren en de pezen te laten doorbloeden.

Vrijdag ga ik nog naar de osteopaat om mijn rug weer recht te zetten en dan zondag naar Spa. Het leven van een trailloper gaat over wilde paden.

De commentaren zijn gesloten.