29-07-14

Breek de stilte

25 dagen zonder post. Het is genoeg geweest. Toen we nog in Chamonix waren, begon Sander al over volgende trails. Ik kon het woord trail even niet meer horen. Ondertussen 10 dagen geluierd in Kreta en het naslagwerk van Guillaume Millet volledig doorworsteld. Ik weet nu alles over ultratrail. Nu er juist nog één lopen. Klein detail.

Dat komt goed uit. Op 16 augustus zakt The Road to Chamonix af naar La Roche en Ardennes voor de trail des fantômes . 50 km zweten. Ik heb al kaarsjes doen branden voor geen te warm weer.

Nu misschien nog een beetje voorbereiden. De all-in in Kreta was een risico voor mijn gewicht, maar ik heb mij voorbeeldig gedragen. Ik weeg wel terug 102 kilo, maar we proberen dat weer snel onder de 100 te krijgen.

Vrijdag heb ik een jogging gelopen in Welle. De afstand was ongeveer 10.2 kilometer (al geeft de organisatie 10.5 op). Ik legde het af in 45"54 wat een heel bevredigend resultaat is. In het puntenklassement van het Dendercriterium sta ik nu op en prachtige 33ste plaats. En volgende week vrijdag volgt er nog een jogging in Denderleeuw van 10 km. Dat moet in minder dan 45 minuten.

Over ons doel voor volgend jaar ga ik nog niets zeggen. Daarover moet The Road to Chamonix nog brainstormen. Maar ik kan wel al zeggen dat het de moeite gaat zijn.

Commentaren

Ik kijk er al naar uit...
Long may you run, Trailbuddy!

Gepost door: Sander Boom | 01-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.